Danski proizvođač slušalica i konferencijskih uređaja sa više od 140 godina iskustva u telekomunikaciji. Jabra je dio GN Netcom grupacije koja je osnovana davne 1869. godine. Kombinacija komfora i vrhunske tehnologije omogućava dizajn slušalice koji je beskompromisan. Jabra proizvodi inovativne bežične i žične mobilne uređaje. Bežični kao i žični modeli već godinama osvajaju brojne nagrad za dizajn, inovacije, najbolju dodatnu opremu (CNET Editor's Choice, Red Dot Mobile Choice Best Accessory, ...). Ako tražite visoko kvalitetnu, vrhunski dizajniranu slušalicu - ne tražite dalje. Jabra je Vaš izbor. Više o proizvodima na webshopu.

Xiamen Mairdi Electronic Technology Co. Ltd - ponajbolji kineski proizvođač call center slušalica sa 15 godina iskustva u proizvodnji i dizajnu. Sjedište tvrtke se nalazi u obalnom gradu Xiamenu - danas poznatom kao središtu visoko tehnološke revolucije u Kini, ako posjedujete ikakvu elektronsku opremu iz Kine, velika je šansa da je upravo potekla iz ovog grada - Xiamena. Visoka izdržljivost i pouzdanost kombinirana sa niskom cijenom čini Mairdi vrhunskim izborom za call centre. Više o proizvodima na webshopu.

Švedski proizvođač audio konferencijskih uređaja. Dobitnik višestrukih "Product of the Year" nagrada čine Konftel vodećim proizvođačem audio konferencijskih riješenja u svijetu. Konftel se brine da je korisničko iskustvo uvijek na prvom mjestu. Tvrtkin glavni zadatak je pružanje vrhunskih audio konferencijskih riješenja bez obzira na daljinu. Konftel također polaže pravu na patentiranu Omnisound tehnologiiju® koja omogućava kristalan i visokokvalitetan zvuk u bilo kojim uvjetima.  Više o proizvodima na webshopu.

Privatna izraelska tvrtka, osnovana 2004. godine proizvodi i dizajnira rješenja za poslovnu telefoniju. Svi Xorcom proizvodi koriste Asterisk open source platformu - najbrže rastuća telefonska platforma na svijetu. Danas Xorcom nudi fleksibilnu i široku ponudu riješenja i hardware-a na Asterisk tržištu. U više navrata dobitnik nagrada poput "Best of Show", "Best of Open Source", "Most Innovative Product". Xorcom pruža najbolji i najpouzdaniji hardware za okosnicu Vašeg telefonskog sustava.